Mr. M.E. van Kuijk - Wesdorp

Marlies van Kuijk-Wesdorp is sedert 2012 werkzaam bij ScheerSanders Advocaten. Zij studeerde cum laude af voor de Master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft zij reeds praktijkervaring opgedaan als juridisch medewerker bij drie grote advocatenkantoren in Utrecht en Amsterdam.

 

Marlies voert een brede familierechtpraktijk en behandelt onder andere kwesties op het gebied van het huwelijksvermogensrecht, het alimentatierecht, omgang en gezag. Zij adviseert cliënten over hun rechtspositie en probeert in onderling overleg tot een voor alle partijen goede oplossing te komen. Waar nodig staat zij cliënten bij in gerechtelijke procedures.

 

Tevens is Marlies werkzaam binnen het gezondheidsrecht. Zaken betreffende patiëntenrechten, medische aansprakelijkheid en medisch tuchtrecht hebben haar bijzondere belangstelling.

 

Marlies heeft een praktische inslag, werkt oplossingsgericht en toont grote betrokkenheid bij de zakelijke en emotionele belangen van haar cliënten.

 

Praktijkgebieden: personen- en familierecht, gezondheidsrecht

 

 

Mail: vankuijk-wesdorp@scheer.nl