Middelgroot Haags advocatenkantoor

ScheerSanders is gevestigd in de Haagse Archipelbuurt, op enkele minuten van de uitvalswegen, het Centraal Station en het centrum van Den Haag. Het kantoor is in 1991 opgericht vanuit enkele kleinere advocatenkantoren.

 

Cliënten uit veel sectoren

De cliëntenkring van ScheerSanders is divers. Wij zijn actief voor particulieren en voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor non-profitorganisaties en instellingen op het gebied van woningbouw, farmacie en financiële dienstverlening. Beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg zoals artsen, apothekers en tandartsen hebben een bijzondere plaats in ons cliëntenbestand.

 

Familierecht

Het kantoor heeft daarnaast een aparte familierechtsectie. Deze onderscheidt zich door haar deskundigheid op het gebied van familierechtelijke kwesties met internationaal aspecten. ScheerSanders behandelt veel echtscheidingszaken waarbij ondernemers betrokken zijn en beschikt over bijzondere expertise met betrekking tot  de fiscale en vennootschapsrechtelijke complicaties die zich daarbij kunnen voordoen.

 

Hoogwaardige dienstverlening

Doordat het kantoor op meerdere rechtsgebieden werkzaam is en de onderlinge lijnen kort zijn, kunnen de advocaten gemakkelijk en snel hun kennis en ervaring uitwisselen. Zo bent u altijd verzekerd van hoogwaardige juridische dienstverlening. Het kantoor beschikt bovendien over een solide netwerk van accountants, notarissen en fiscalisten met wie wij vaak al jaren samenwerken. Als dat nodig is, kunnen zij bij de behandeling van uw zaak worden betrokken, of kunt u naar hen worden doorverwezen. ScheerSanders verenigt hiermee de voordelen van een overzichtelijke omvang met die van een uitgebreid netwerk. Wij bieden één loket voor een grote verscheidenheid aan zaken.