Advocaat-stagiaires

ScheerSanders is een middelgroot kantoor, gevestigd in een monumentaal pand in de fraaie Haagse Archipelbuurt. De sfeer op het kantoor is prettig en informeel. Wil je hier ook werken? Wij zijn op zoek naar talentvolle advocaten in spe, die zich onderscheiden door goede studieresultaten en een praktische instelling.

 

Als advocaat-stagiair bij ScheerSanders word je betrokken bij zaken van partners en ervaren advocaten. Bovendien bieden wij je de kans om een eigen (brede) praktijk te ontwikkelen. Hierdoor krijg je tijdens je stage een goed beeld van de verschillende aspecten van de advocatuur. Afhankelijk van je voorkeuren en van de ervaring die je hebt opgedaan tijdens je stage, word je uiteindelijk in staat gesteld je te specialiseren op één of meer rechtsgebieden.

 

In je stage-periode volg je de Beroepsopleiding Advocatuur. Tijdens de gehele stageperiode word je begeleid door je patroon.

Aan het einde van je stageperiode wordt bezien of je in aanmerking komt voor een functie als medewerker. Bij gebleken geschiktheid kan een aantal jaren later toetreding tot de maatschap volgen.

 

ScheerSanders vindt het belangrijk dat zijn medewerkers zich breed ontwikkelen. Deelname aan activiteiten op maatschappelijk gebied, in balieverband of binnen een van de (specialisten-)verenigingen moedigen we daarom aan.

 

Sollicitatiebrieven, voorzien van curriculum vitae en cijferlijst, kun je richten aan mr. F.J.R. van der Linden.