fbpx

Alle berichten van ScheerSanders Advocaten

Een niet-praktiserende arts als medisch deskundige?

Na je pensioen als arts nog optreden als medisch deskundige? Het regionaal tuchtcollege in Zwolle is streng en raadt het af. Onze collega Anne Vokurka-Viruly is kritisch ten aanzien van deze beslissing. Zij zet haar vraagtekens bij de stelling dat niet-praktiserende artsen nooit als deskundige zouden mogen optreden: bekwaamheid dient volgens haar leidend te zijn. Lees hier haar opiniërende column.

WhatsApp Image 2020-04-21 at 18.33.25

Kosteloos telefonisch spreekuur

Elke dinsdag tussen 16.00 uur en 17.00 uur kunt u onze advocaten kosteloos telefonisch raadplegen op het gebied van arbeidsrecht, erfrecht, familierecht of letselschade. Uiteraard kunt u ook voor corona-gerelateerde vragen bijv. met betrekking tot de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW), Corona-vouchers of verzekeringskwesties bij ons terecht.

Blogfoto

Aanbesteden in tijden van corona

De huidige corona-crisis heeft veel op zijn kop gezet. In deze column beantwoord ik tien vragen over aanbestedingen in tijden van corona. Antwoorden zien onder meer op mogelijkheden voor het verlengen (maar ook verkorten) van termijnen, spoedopdrachten zonder aanbesteding en het gedrag van aanbestedende diensten in deze tijd.

Heeft u een advocaat nodig?