fbpx

Advocaat arbeidsrecht in Den Haag - ScheerSanders Advocaten

Bent u op zoek naar een advocaat in arbeidsrecht in Den Haag? Het arbeidsrecht ziet op de wet- en regelgeving die de verhoudingen tussen werkgevers en werknemers regelt. De vele wetswijzigingen die met regelmaat worden doorgevoerd maken het arbeidsrecht tot een dynamisch gebied binnen het recht.

Bent u in een zaak verwikkeld geraakt die onder het arbeidsrecht geplaatst kan worden? Zoekt u daarom een advocaat arbeidsrecht in Den Haag of omstreken? Maak dan kennis met ScheerSanders Advocaten.

Wij hebben diverse advocaten die gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht. Daarbij zijn zij ook lid van specialisatieverenigingen zoals de Vereniging Arbeidsrechtadvocaten Nederland (VAAN) en Vereniging van Haagse Arbeidsrechtadvocaten (VHA). Met andere woorden, uw arbeidsrechtelijk vraagstuk is bij ons in goede handen. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie!

ScheerSanders Advocaten staat werknemers en werkgevers bij

Onze advocaten arbeidsrecht in Den Haag staan zowel werknemers als werkgevers bij. Door de jaren heen hebben we een diverse en ruime cliëntenkring kunnen opbouwen. Onze cliënten bestaan uit werkgevers in verschillende branches, van kleinere ondernemers tot grote organisaties. Voor zowel werknemers als werkgevers geldt bij ons altijd: u wordt als cliënt door ons op de eerste plek gezet.

Bent u HR/PZ medewerker in het midden en klein bedrijf en wordt u overspoeld met arbeidsrechtelijke vraagstukken? ScheerSanders beschikt over een hr-helpdeskwaar u snel antwoord krijgt op uw vragen.

Wij hanteren een persoonlijke en pragmatische aanpak om het best haalbare resultaat te bewerkstelligen.

Over ScheerSanders Advocaten

ScheerSanders is een advocatenkantoor van middelbare grootte, dat gevestigd is in de Haagse Archipelbuurt. Wij hebben de beschikking over een team van bekwame en ervaren advocaten, die hoogwaardige juridische hulpverlening aanbieden in Den Haag en omgeving.

Naast arbeidsrecht zijn wij ook gespecialiseerd in andere rechtsgebieden, zoals:

Wij werken tevens samen met een netwerk van fiscalisten, accountants en notarissen. Als wij het nodig achten voor een goed resultaat kunnen wij hen bij uw zaak betrekken of u naar hen doorverwijzen.

Ja, ik heb een arbeidsrecht advocaat in Den Haag nodig!

Wilt u een arbeidsrecht advocaat in Den Haag inschakelen? Kies dan voor de advocaten van ScheerSanders! Graag komen wij met u in contact om uw zaak te bespreken. Voor vragen of het voorleggen van uw vraagstuk kunt u vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 070 365 99 33. Ook kunt u het online contactformulier invullen.

Vragen over arbeidsrecht?

Neem contact op met Frederike Werts

Advocaat arbeidsrecht Den Haag
Meer over Frederike