fbpx
ScheerSanders Advocaten team

Op zoek naar een advocaat in Den Haag?

Bent u recent in een juridisch conflict verwikkeld geraakt? Of loopt u binnen bepaalde zaken tegen kwesties aan waarover u graag advies van een juridisch expert wilt ontvangen? Bent u daarom op zoek naar een advocaat in de omgeving van Den Haag? ScheerSanders Advocaten is u graag van dienst.

Wij zijn een advocatenkantoor gevestigd in Den Haag. We hebben de beschikking over een breed team aan ervaren advocaten, met specialisaties in onder meer het aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, erfrecht, familie- en jeugdrecht, huurrecht en vastgoed, internationale kinderontvoering, letselschade en gezondheidsrecht, mediation en ondernemersrecht.

ScheerSanders Advocaten staat zowel particulieren als ondernemers bij. Bent u benieuwd wat wij als advocaat in Den Haag voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer!

Een advocaat van ScheerSanders Advocaten

Als advocatenkantoor in Den Haag en omstreken bieden wij kundige juridische dienstverlening aan voor zowel particulieren, ondernemers als zorgverleners. Omdat onze advocaten op verschillende terreinen binnen het recht gespecialiseerd zijn kunt u uw zaak met een gerust hart aan ons overlaten. Er is namelijk nogal eens sprake van overlap tussen rechtsgebieden.

Ons ervaren en deskundige team beschikt dus altijd over de kennis die nodig is om de beste oplossing voor u te vinden. Ook voor ondernemers hebben wij een speciaal MKB-team klaarstaan. Al vele jaren staan zij bedrijven bij. ScheerSanders Advocaten kan juridisch advies verlenen bij bijna iedere ondernemersvraag, zoals problemen met werknemers, vastgoedtransacties, verzekeringskwesties of andere juridische problematiek binnen ondernemingen.

Of u ons nu als particulier of ondernemer inschakelt, bij ons geldt altijd dat we de cliënt op de eerste plaats zetten. Door middel van een persoonlijke en pragmatische aanpak werken we aan de juridisch best mogelijke oplossing. Daarbij proberen we procedures te voorkomen, al staan we u natuurlijk graag bij mocht het toch zover komen.

Over ScheerSanders Advocaten

ScheerSanders Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor dat gevestigd is in Den Haag. Wij zijn opgericht in 1991 en hebben sindsdien een brede en diverse cliëntenkring opgebouwd. Ons kantoor biedt een hoogwaardige juridische dienstverlening, met specialisaties op diverse rechtsgebieden en korte onderlinge lijnen. Dat stelt ons team in staat om gemakkelijk samen te werken, kennis uit te wisselen en van elkaars ervaring gebruik te maken.

Daarnaast hebben we ook de beschikking over een uitgebreid netwerk van accountants, fiscalisten en notarissen. Mocht een advocaat van ons kantoor een doorverwijzing nodig achten, dan kan in overleg iemand uit ons netwerk bij uw zaak betrokken worden. Want voor ons geldt altijd: alles om u het best mogelijke resultaat te kunnen leveren.

Neem gerust contact op voor meer informatie!

Een advocaat in Den Haag gezocht? ScheerSanders Advocaten helpt u graag verder. Voor meer informatie over uw vraagstuk, uw zaak of één van de rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons kantoor is telefonisch bereikbaar via 070-3659933 of door middel van het online contactformulier.

Contact opnemen Bel: +31 (0)70 365 9933