fbpx

Mr. Ivan Baas

of counsel ondernemingsrecht

Ivan Baas is vanaf 1984 tot en met 2021 advocaat geweest en thans als samenwerkend of counsel aan ScheerSanders verbonden. In zijn advocatuurlijke loopbaan heeft hij zich toegelegd op de rechtshulp en advisering aan ondernemers in de ondernemers in de gezondheidszorg, waaronder apothekers, specialistenmaatschappen en Zelfstandige Klinieken. De kennis en ervaring die hij daarbij opdeed, stelt hij sinds 1 januari 2022 aan de sectie gezondheidsrecht van ScheerSanders ter beschikking.

Specialisaties

Ivan is gespecialiseerd in de volgende juridische deelgebieden:

  • personenvennootschapsrecht
  • contractenrecht
  • medisch tuchtrecht
  • gezondheidsrecht

Meer over Ivan Baas

Ivan wordt veelvuldig ingeschakeld door beroepsbeoefenaren in de eerstelijns gezondheidszorg, bijvoorbeeld bij het oprichten en ontvlechten van maatschappen en interdisciplinaire samenwerkingsverbanden. Hij profileert zich daarbij als generalist met een uitgesproken oplossingsgerichte focus.

Daarnaast is hij actief geweest in verschillende functies binnen de beroepsgroep, onder meer als lid van de Raad van Discipline en lid en waarnemend Deken van de Haagse Orde van Advocaten.

Samenwerking met ScheerSanders

In het kader van de samenwerking als of counsel maakt Ivan gebruik van de handelsnaam ScheerSanders Advocaten en de kantoorfaciliteiten, waaronder tevens te begrijpen de algemene voorwaarden, Stichting Beheer Derdengelden, beroepsaansprakelijkheidsverzekering, interne klachtbehandeling, etc.

Meer informatie?

Neem contact op met Ivan Baas

Ivan Baas ScheerSanders Advocaten
Terug naar alle advocaten

Heeft u een advocaat nodig?