fbpx

Mr. I.H.M. Baas

Ivan Baas studeerde aan de RU Utrecht (richting civiel recht) en begon zijn advocaten- loopbaan op een van de grote advocatenkantoren in de Randstad. Sedert 1987 is hij verbonden aan ScheerSanders.

Ivan wordt veelvuldig ingeschakeld door beroepsbeoefenaren in de eerstelijns gezondheidszorg in uiteenlopende kwesties, zoals het oprichten en ontvlechten van personenvennootschappen en interdisciplinaire samenwerkingsverbanden. Hij profileert zich daarbij als generalist met een uitgesproken oplossingsgerichte focus.

Ivan was tot 1 januari 2021 lid van de maatschap ScheerSanders Advocaten. Sinds zijn uittreding per die datum is hij als samenwerkend of counsel aan ScheerSanders verbonden. In het kader van deze samenwerking maakt Ivan gebruik van de handelsnaam ScheerSanders Advocaten en de kantoorfaciliteiten, waaronder tevens te begrijpen de algemene voorwaarden, Stichting Beheer Derdengelden, beroepsaansprakelijkheidsverzekering, interne klachtbehandeling etc.

Ivan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten ondernemingsrecht als hoofdrechtsgebied geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten 10 opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.

Mail: baas@scheer.nl

Heeft u een advocaat nodig?