fbpx

Mr. I.H.M. Baas

Ivan Baas studeerde aan de RU Utrecht (richting civiel recht) en begon zijn advocaten- loopbaan op een van de grote advocatenkantoren in de Randstad. Sedert 1987 is hij verbonden aan ScheerSanders.

Ivan is gespecialiseerd letselschadeadvocaat en lid van onder meer de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA). In de behandeling van letselschadezaken toont hij zich zeer betrokken en vasthoudend.

Hij heeft een brede ervaring in het tucht- en aansprakelijkheidsrecht voor de vrije beroepen, niet alleen als advocaat maar ook als lid, secretaris en voorzitter van diverse tuchtrechtelijke colleges.

Ivan wordt veelvuldig ingeschakeld door beroepsbeoefenaren in de eerstelijnsgezondheidszorg in uiteenlopende kwesties, zoals onderhandelingen met zorgverzekeraars, het oprichten van maatschappen en interdisciplinaire samenwerkingsverbanden en diverse gezondheidsrechtelijke vraagstukken. Hij profileert zich daarbij als generalist met een uitgesproken oplossingsgerichte focus.

Ivan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten letselschaderecht als hoofdrechtsgebied geregistreerd.

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.

Praktijkgebieden: letselschade, verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, gezondheidsrecht, tuchtrecht, algemene civiele praktijk

Mail: baas@scheer.nl

Heeft u een advocaat nodig?

nl_NLDutch