Mr. C.E. Huitema

Cornélie Huitema studeerde Nederlands recht, afstudeerrichting privaatrecht, aan de Universiteit van Leiden. Na haar studie is Cornélie werkzaam geweest bij een middelgroot kantoor in Rotterdam waar zij zich bezig hield met (internationale) handelsgeschillen en algemeen verbintenissen- en contractenrecht.

Sinds januari 2015 is Cornélie verbonden aan ScheerSanders waar zij een brede civiele praktijk voert. Zij behandelt onder meer zaken op het gebied van (internationale) handelsgeschillen en het commerciële contractenrecht, waaronder agentuurovereenkomsten, en aansprakelijkheidskwesties in brede zin. Haar bijzondere interesse heeft het burgerlijke procesrecht, inclusief beslag- en executierecht, en incasso’s in binnen- en buitenland.

Daarnaast behandelt Cornélie ook letselschade zaken, met name wanneer er sprake is van personenschade ontstaan ten gevolge van een ongeval in de werk- of privésfeer, of in het verkeer. Zij voorziet haar cliënten van een advies op maat en staat hen waar nodig ook bij in een gerechtelijke procedure.

Cornélie houdt van een pragmatische aanpak en is als advocaat zeer betrokken en vasthoudend. Zij spreekt vloeiend Engels.

Praktijkgebieden: arbeidsrecht, handels- en aansprakelijkheidsrecht, letselschaderecht en algemene civiele praktijk

Mail: huitema@scheer.nl

Heeft u een advocaat nodig?