Mr. M.E. van Kuijk-Wesdorp

Marlies van Kuijk-Wesdorp is sinds 2012 werkzaam bij ScheerSanders Advocaten. Zij studeerde cum laude af voor de Master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft zij reeds praktijkervaring opgedaan als juridisch medewerker bij drie grote advocatenkantoren in Utrecht en Amsterdam. Marlies heeft in 2018 de postacademische specialisatieopleiding Gezondheidsrecht behaald aan de Grotius Academie.

Marlies voert een brede gezondheidsrechtpraktijk en is lid van de Vereniging voor Gezondheidsrecht (VGR). Zij behartigt zowel de belangen van zorginstellingen als van individuele hulpverleners. Zaken betreffende patiëntenrechten, gegevensbescherming, medische aansprakelijkheid en medisch tuchtrecht hebben haar bijzondere belangstelling.

Tevens is Marlies werkzaam binnen het familierecht. Zij heeft met name affiniteit met (complexe) zaken op het gebied van het huwelijksvermogensrecht en alimentatie.

Marlies is een toegankelijke advocaat met een praktische inslag. Zij werkt oplossingsgericht en toont grote betrokkenheid bij de zakelijke en emotionele belangen van haar cliënten.

Praktijkgebieden: gezondheidsrecht, personen- en familierecht

Mail: vankuijk-wesdorp@scheer.nl

Columns van Marlies van Kuijk-Wesdorp

Heeft u een advocaat nodig?

nl_NLDutch
nl_NLDutch