fbpx

Mr. F.J.R. van der Linden

Francesco van der Linden studeerde af aan de Universiteit van Utrecht in de richtingen civiel recht en bedrijfsrecht. Na bij een groot (landelijk) kantoor in Eindhoven en middelgroot kantoor in Rotterdam te hebben gewerkt is hij sinds januari 2010 verbonden aan ScheerSanders Advocaten.

Francesco heeft zich vanaf het begin van zijn loopbaan gespecialiseerd in het familierecht en heeft grote affiniteit met zaken waarin ondernemers en/of grote financiële belangen een rol spelen. Zijn economische achtergrond maakt dat hij in staat is om financiële cijfers te doorgronden. Hij probeert partijen zoveel mogelijk tot een vergelijk te brengen, doch voert waar nodig ook procedures.

Francesco is lid van de Vereniging voor Familie- en Erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en is naast advocaat ook mediator. Voorts maakt Francesco deel uit van de redactieraad van PO online.

Hij is direct, eerlijk, doortastend en werkt voortvarend.

Francesco is in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd op de volgende rechtsgebieden:

  • echtscheidingen;
  • alimentatiezaken en omgangsregelingen;
  • mediation;
  • ouderschap en erkenning.

Hij volgt jaarlijks de verplichte bijscholing op deze gebieden.

Praktijkgebieden: familierecht, mediation

Mail: vanderlinden@scheer.nl

Columns van Francesco van der Linden

Heeft u een advocaat nodig?

nl_NLDutch
nl_NLDutch