fbpx

Mr. Henriëtte van Dijk-Verheij

Advocaat civiele aansprakelijkheid, contractenrecht en aanbestedingsrecht

Henriëtte van Dijk-Verheij is een advocaat met een brede civielrechtelijke kennis. In haar praktijk legt Henriëtte de focus op het aansprakelijkheidsrecht, het contractenrecht en het aanbestedingsrecht, waarbij zij zowel ondernemers als particulieren bijstaat. Haar adviezen zijn helder en kernachtig. Indien nodig staat Henriëtte u ook graag bij in een procedure.

Specialisaties

Henriëtte is gespecialiseerd in de volgende juridische deelgebieden:

Meer over Henriëtte van Dijk-Verheij

Henriëtte heeft vijftien jaar als jurist bij de rechtbank Den Haag gewerkt, de laatste jaren op de afdeling Kort geding. In die functie heeft zij talloze concept-vonnissen geschreven in aanbestedingen, executiegeschillen, aansprakelijkheidskwesties, burengeschillen, verzekeringszaken en vele andere civiele rechtszaken. Die ervaring is waardevol als advocaat: Henriëtte weet welke aspecten van belang zijn bij de beoordeling van een zaak en kan een reële inschatting geven van proceskansen.

Henriëtte houdt ervan om problemen in onderling overleg op te lossen en als dat niet mogelijk blijkt te vertalen naar een helder juridisch standpunt. Zij is een vriendelijke en betrokken advocaat met een no-nonsense instelling. Henriëtte is sinds 2022 verbonden aan ScheerSanders advocaten.

Columns van Henriëtte van Dijk-Verheij

Meer informatie?

Neem contact op met Henriëtte van Dijk-Verheij

Henriëtte van Dijk-Verheij advocaat
Terug naar alle advocaten

Heeft u een advocaat nodig?