Mr. A.J.F. Vokurka-Viruly

Anne Vokurka-Viruly is advocaat in een algemene civiele praktijk en staat daarin met name MKB-ondernemers bij. Naast adviseren en procederen, publiceert Anne geregeld en schreef zij een juridisch handboek over het conservatoir beslagrecht. Haar advocatenloopbaan startte zij bij een groot kantoor in Rotterdam. 

Anne is cum laude afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, met een specialisatie in het civiele recht. Naast haar studie rechten heeft Anne ook Industrieel Ontwerpen gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft. Deze technische studie maakt dat zij als advocaat in juridische geschillen uitvoerige berekeningen en technische gegevens niet schuwt.

In 2016 publiceerde Anne het boek: “Handvatten voor het opheffen van conservatoir beslag”. Als onderdeel van haar brede civiele procespraktijk staat Anne dan ook vakkundig personen en bedrijven bij in het beslag- en executierecht.

Anne is een betrokken advocaat, met een sterke focus op de belangen van haar cliënt. Zij geniet ervan juridische vraagstukken tot de bodem uit te zoeken, en om deze naar begrijpelijke keuzes voor haar cliënten te vertalen. Anne is gestructureerd en gedreven, en heeft een open en vrolijke persoonlijkheid.

Mailvokurka-viruly@scheer.nl

Columns van Anne Vokurka-Viruly

Heeft u een advocaat nodig?

nl_NLDutch
nl_NLDutch