Mr. A.J.F. Vokurka-Viruly

Anne Vokurka-Viruly is advocaat in een algemene civiele praktijk. Zij studeerde cum laude af aan de Universiteit Leiden in het civiele recht. Haar advocatenloopbaan startte Anne bij een groot kantoor in Rotterdam, waar zij (middel)grote bedrijven bijstond in uiteenlopende zaken. Naast adviseren en procederen, publiceert Anne geregeld, en schreef zij een juridisch handboek over het conservatoir beslagrecht.

Anne rondde in 2016 cum laude haar master Rechtsgeleerdheid af, met een specialisatie in het civiele recht. Naast haar studie rechten heeft Anne ook Industrieel Ontwerpen gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft. Deze technische studie maakt dat zij als advocaat in juridische geschillen uitvoerige berekeningen en technische gegevens niet schuwt.

In 2016 publiceerde Anne het boek: “Handvatten voor het opheffen van conservatoir beslag”. Als onderdeel van haar brede civiele procespraktijk staat Anne dan ook vakkundig personen en bedrijven bij in het beslag- en executierecht.

Anne is een betrokken advocaat, met een sterke focus op de belangen van haar cliënt. Zij geniet ervan juridische vraagstukken tot de bodem uit te zoeken, en om deze naar begrijpelijke keuzes voor haar cliënten te vertalen. Anne is gestructureerd en gedreven, en heeft een open en vrolijke persoonlijkheid.

Mailvokurka-viruly@scheer.nl

Heeft u een advocaat nodig?