fbpx

Mr. F.C. Werts

Frederike Werts studeerde in 2001 af aan de Rijksuniversiteit Leiden in de afstudeerrichtingen civiel recht en bedrijfsrecht en studeerde daarnaast een half jaar rechten in Frankrijk aan de Université de Poitiers. Zij is sedert 2002 als advocaat bij ScheerSanders werkzaam en sinds 2012 is zij lid van de maatschap.

Frederike heeft zich in de loop van de jaren met name gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het huurrecht. In december 2009 heeft Frederike met succes de specialisatieopleiding arbeidsrecht (PALA) afgerond. Zij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (www.vaan-arbeidsrecht.nl). In arbeidsrechtelijke geschillen treedt Frederike zowel voor werkgevers als werknemers op. Zij heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van ontslagprocedures, reorganisaties, arbeidsovereenkomsten, arbeidsongeschiktheid, geschillen met het UWV en andere uitkeringsinstanties en het oplossen van diverse problemen op de werkvloer.

Daarnaast adviseert en procedeert Frederike veel op het gebied van huurrecht woonruimte en bedrijfsruimte. Zij staat al vele jaren woningbouwverenigingen bij, maar ook professionele verhuurders van bedrijfsruimte en particuliere verhuurders.

Frederike werkt gedegen, kan goed luisteren en is oplossingsgericht. Zij heeft een goed ontwikkeld gevoel voor verhoudingen en doorziet snel achterliggende problemen. Zij hecht grote waarde aan goede bereikbaarheid en werkt snel. Daarmee is de eerste winst voor de cliënt te behalen.

Frederike heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten arbeidsrecht als hoofdrechtsgebied geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Praktijkgebieden:
Arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht in de MKB praktijk

Mail: werts@scheer.nl

Columns van Frederike Werts

Heeft u een advocaat nodig?