fbpx

Wie zijn wij

ScheerSanders is een middelgroot advocatenkantoor, gevestigd in de Haagse Archipelbuurt, op enkele minuten van de uitvalswegen, het Centraal Station en het centrum van Den Haag. Ons kantoor is in 1991 opgericht vanuit enkele kleinere advocatenkantoren.

Advocaten

De meeste advocaten op ons kantoor zijn al vele jaren aan ons kantoor verbonden. Zij kennen hun vak en weten elkaar te vinden als het van belang is voor de cliënt. Al onze advocaten hebben een duidelijke no-nonsens benadering van hun vak en gaan grondig in hun zaken te werk. Ook investeert het kantoor in jonge advocaten. Zij worden intensief begeleid en volgen opleidingen die hun deskundigheid optimaal bevordert.

Team

Advocaten doen hun werk nooit alleen. Op het kantoor van ScheerSanders weten zij zich ondersteund door een team van professionele krachten. Zij vormen een hecht team en zijn door hun lange verbondenheid aan het kantoor goed op elkaar en op de advocaten ingespeeld.

MVO

ScheerSanders is geworteld in Den Haag en voelt zich betrokken bij de stad en omliggende regio. Wij geven dan ook vorm aan de maatschappelijke betrokkenheid van ons kantoor door juist initiatieven uit Den Haag en omstreken te steunen.

ScheerSanders steunt onder andere Sportvereniging HBS-Craeyenhout, de Nederlandse Vereniging voor Dans en muziekgeneeskunde (NVDMG), diverse lokale goede doelen van Rotary Voorburg en Ladies Circle Voorschoten en De Speelgoedbeurs Den Haag. Daarnaast houden onze advocaten op diverse locaties in Den Haag en omgeving maandelijks kosteloze inloopspreekuren, zodat ook de minder vermogende rechtszoekenden toegang houden tot het recht.

Heeft u een advocaat nodig?