fbpx

Advocaat MKB praktijk gezocht

ScheerSanders Advocaten heeft op dit moment een vacature voor een advocaat met ervaring op het gebied van het contracten- en ondernemingsrecht of algemeen civiele- en ondernemingsrechtelijke praktijk (de ‘MKB praktijk’).

Ons kantoor heeft een brede praktijk van zakelijke en particuliere klanten. De focus ligt op klant- en oplossingsgericht denken en werken.

Bij ScheerSanders werken momenteel 11 advocaten in een drietal praktijkgroepen, te weten MKB, familierecht en personenschade/ gezondheidsrecht.

In de praktijkgroep MKB werken 6 advocaten; ieder van hen voert een brede praktijk met de nadruk op een deelgebied (onder andere arbeidsrecht, onroerend goed, ondernemingsrecht).

Wij zoeken een advocaat met (enige) eigen praktijk om de ondernemingsrechtelijke praktijk te versterken, deze praktijk actief uit te bouwen en eventueel door te groeien tot partner.

De werksfeer bij ScheerSanders is informeel. De beloning bestaat uit een basis salaris en een variabel deel dat wordt behaald op basis van omzet.

Sollicitatie
De sollicitatiebrief met cv en stukken ter onderbouwing kunnen worden gericht aan Ivan Baas.

Heeft u een advocaat nodig?

nl_NLDutch
nl_NLDutch