fbpx

Wij zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden

Cliënten uit veel sectoren

De cliëntenkring van ScheerSanders is divers. Wij zijn actief voor particulieren en voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor non-profitorganisaties en instellingen op het gebied van woningbouw, farmacie en financiële dienstverlening. Beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg zoals artsen, apothekers en tandartsen hebben een bijzondere plaats in ons cliëntenbestand.

Arbeidsrechtzaken behandelen we zowel voor werkgevers als voor werknemers. Een aantal van onze advocaten heeft zich – mede – gespecialiseerd in zaken waarbij ondernemers betrokken zijn. Hier spelen vennootschappelijke en fiscale aspecten een belangrijke rol. Onze advocaten hebben de kennis en ervaring om in dit soort zaken tot de beste oplossing te komen.

Ons kantoor heeft daarnaast een grote familierechtsectie. Deze onderscheidt zich door haar jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van familierechtelijke kwesties, ook met internationale aspecten. De familierechtsectie heeft de beschikking over een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde familierechtadvocaten. ScheerSanders behandelt veel echtscheidingszaken waarbij ondernemers betrokken zijn en beschikt over bijzondere expertise met betrekking tot de fiscale en vennootschapsrechtelijke complicaties die zich daarbij kunnen voordoen.

Hoogwaardige dienstverlening

Doordat ons kantoor op meerdere rechtsgebieden werkzaam is en de onderlinge lijnen kort zijn, kunnen onze advocaten gemakkelijk en snel hun kennis en ervaring uitwisselen. Zo bent u altijd verzekerd van hoogwaardige juridische dienstverlening. Wij beschikken bovendien over een solide netwerk van accountants, notarissen en fiscalisten met wie wij vaak al jaren samenwerken. Als dat nodig is, kunnen zij bij de behandeling van uw zaak worden betrokken, of kunt u naar hen worden doorverwezen.

ScheerSanders verenigt hiermee de voordelen van een overzichtelijke omvang met die van een uitgebreid netwerk. Wij bieden één loket voor een grote verscheidenheid aan zaken.

 

Ik ben particulier Ik ben ondernemer Ik ben zorgverlener

Dringend een advocaat nodig?

Laat uw gegevens achter, dan bellen we u zo snel mogelijk terug

Heeft u een advocaat nodig?