fbpx

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht ziet op de wet- en regelgeving die de verhoudingen tussen werkgevers en werknemers regelt. De vele wetswijzigingen die met regelmaat worden doorgevoerd maken het arbeidsrecht tot een dynamisch gebied binnen het recht.

Bent u in een zaak verwikkeld geraakt die onder het arbeidsrecht geplaatst kan worden? Maak dan kennis met ScheerSanders Advocaten.

Wij hebben diverse advocaten die gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht. Daarbij zijn zij ook lid van specialisatieverenigingen zoals de Vereniging Arbeidsrechtadvocaten Nederland (VAAN) en Vereniging van Haagse Arbeidsrechtadvocaten (VHA). Met andere woorden, uw arbeidsrechtelijk vraagstuk is bij ons in goede handen. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie! Wij hanteren een persoonlijke en pragmatische aanpak om het best haalbare resultaat te bewerkstelligen.

ScheerSanders Advocaten staat werknemers en werkgevers bij

Onze advocaten arbeidsrecht in Den Haag staan zowel werknemers als werkgevers bij. Door de jaren heen hebben we een diverse en ruime cliëntenkring kunnen opbouwen. Onze cliënten bestaan uit werkgevers in verschillende branches, van kleinere ondernemers tot grote organisaties. Voor zowel werknemers als werkgevers geldt bij ons altijd: u wordt als cliënt door ons op de eerste plek gezet.

Bent u HR/PZ medewerker in het midden en klein bedrijf en wordt u overspoeld met arbeidsrechtelijke vraagstukken? ScheerSanders beschikt over een hr-helpdeskwaar u snel antwoord krijgt op uw vragen.

Wij werken tevens samen met een netwerk van fiscalisten, accountants en notarissen. Als wij het nodig achten voor een goed resultaat kunnen wij hen bij uw zaak betrekken of u naar hen doorverwijzen.

Advocaten arbeidsrecht

Onze advocaten arbeidsrecht hebben allemaal een specialisatieopleiding arbeidsrecht gevolgd. Wij zijn dus echte experts en volgen de ontwikkelingen en rechtspraak op het gebied van arbeidsrecht op de voet. Maak kennis met ons team arbeidsrecht: Frederike WertsIrene Lansen en Eric-Jan Krijgsman. Wat kunnen zij voor u betekenen?

Wilt u een arbeidsrecht advocaat inschakelen? Graag komen wij met u in contact om uw zaak te bespreken. Voor vragen of het voorleggen van uw vraagstuk kunt u vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 070 365 99 33. Ook kunt u het online contactformulier invullen.

 

 

Vragen over arbeidsrecht?

Neem contact op met Frederike Werts

Frederike Werts advocaat arbeidsrecht
Meer over Frederike

Heeft u een advocaat nodig?