fbpx

Letselschade en gezondheidsrecht

Letselschade kan op vele manieren ontstaan; niet alleen door verkeersongevallen, maar ook als gevolg van bijvoorbeeld ongelukken op het werk, geweldsdelicten, gebrekkige producten, gedragingen van dieren en medische fouten. De schade ligt vaak niet alleen in de financiële sfeer, ook in psychisch opzicht kunnen de gevolgen ernstig zijn.

ScheerSanders heeft de juridische deskundigheid in huis om dergelijke zaken tot een goed einde te brengen. Bovendien zijn onze advocaten in staat om efficiënt en voortvarend te communiceren met de partijen die bij het schaderegelingsproces zijn betrokken, zoals verzekeraars, medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen. Wij onderscheiden ons door een doortastende en vasthoudende aanpak van letselschadezaken. Een pluspunt daarbij is dat er een vaste medisch adviseur aan het kantoor verbonden is.

Het letselschadeteam van ScheerSanders behandelt zaken op het gebied van:

  • verkeersongevallen, zowel nationaal als internationaal;
  • medische fouten;
  • overlijdensschade;
  • bedrijfsongevallen;
  • aansprakelijkheid voor kinderen, dieren en gebrekkige opstallen;
  • productaansprakelijkheid;
  • beroepsziekten.

Aarzelt u niet contact met ons op te nemen voor een eerste gratis gesprek. Hoe eerder u ons inschakelt, hoe meer wij voor u kunnen doen. Heeft u al een belangenbehartiger, maar twijfelt u over de kwaliteit van de rechtshulp? Wij zijn graag bereid tot het geven van een second opinion. Doorgaans zijn daaraan geen kosten verbonden. Meer informatie over letselschade vindt u op onze speciale letselschadepagina.

Lidmaatschap specialistenverenigingen: Vereniging Letselschade Advocaten (LSA) , Werkgroep Artsen Advocaten (WAA).

Maak kennis met ons team letselschade en gezondheidsrecht: Ivan BaasEric-Jan Krijgsman en Anne Vokurka-Viruly.

Contactpersoon: Eric-Jan Krijgsman

Heeft u een advocaat nodig?