fbpx
ScheerSanders Advocaten team

Juridische hulp in Den Haag

Bent u verzeild geraakt in een conflict en wilt u advies inwinnen van een juridisch expert? Of heeft u een vraagstuk waar u graag een advocaat naar wilt laten kijken? Bent u daarom op zoek naar juridische hulp in Den Haag of omstreken? Dan bent u bij ScheerSanders aan het juiste adres. Wij zijn een in Den Haag gevestigd advocatenkantoor. Onze advocaten hebben ieder hun eigen kennis en ervaring.

Zo zijn onze advocaten onder andere werkzaam in het aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, erfrecht, familie- en jeugdrecht, huurrecht en vastgoed, internationale kinderontvoering, letselschade en gezondheidsrecht, mediation en ondernemersrecht. ScheerSanders biedt juridische hulp in Den Haag en omstreken aan bij zowel particuliere belangen als voor ondernemingen.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen om verder te informeren.

Zowel voor particuliere als zakelijke kwesties

Of u nu als particulier of als ondernemer juridische hulp in Den Haag nodig heeft, de advocaten van ScheerSanders Advocaten zijn u graag van dienst. Vanuit ons kantoor in Den Haag hebben we een breed team aan juridische experts ter beschikking, met verschillende specialisaties. Er vindt nogal eens overlap plaats tussen diverse rechtsgebieden.

Wij hanteren korte lijnen en zijn in staat om snel en makkelijk samen te werken, wat het uitwisselen van kennis en ervaring eenvoudig maakt. Voor onze zakelijke klanten hebben wij een speciaal MKB-team, dat ondernemers kan bijstaan bij problemen met werknemers, vastgoedtransacties, verzekerings- of aansprakelijkheidskwesties en andere ondernemersproblematiek.

Als cliënt staat u bij ScheerSanders Advocaten altijd op de eerste plek, zowel als particulier of als ondernemer. Wij kiezen altijd voor een persoonlijke en pragmatische aanpak, werken efficiënt én effectief om het beste resultaat voor u te halen. Daarbij proberen we procedures te vermijden, al staan we u natuurlijk graag bij mocht procederen onvermijdelijk blijken.

Over ScheerSanders Advocaten

ScheerSanders is een middelgroot advocatenkantoor met een vestiging in de Archipelbuurt in Den Haag. Sinds onze oprichting in 1991 hebben we een brede en diverse cliëntenkring opgebouwd. De kennis en ervaring van onze advocaten maakt dat we hoogwaardige juridische hulp in Den Haag en omgeving kunnen verlenen, op verschillende terreinen binnen het recht.

Daarnaast beschikken we ook over een solide netwerk, met onder meer accountants, notarissen en fiscalisten. Waar nodig zullen we hen bij de zaak betrekken of uw zaak aan hen doorverwijzen, als dat naar onze inschatting uw zaak ten goede komt.

Ja, ik heb juridische hulp in Den Haag nodig!

Kunt u juridische hulp in Den Haag of omgeving gebruiken? Schakel dan ScheerSanders Advocaten in! Bel ons op 070 365 99 33 voor meer informatie of het bespreken van uw vraagstuk. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen. Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen Bel: +31 (0)70 365 9933