Kosteloos telefonisch spreekuur

In deze tijd is het advies zo veel mogelijk binnen te blijven, niet noodzakelijke contacten te vermijden en minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. De afstand tussen werk en privé is momenteel echter kleiner dan ooit door thuiswerken en/of thuisschool.  Om het u makkelijker te maken uw vraag te stellen (op het gebied van arbeidsrecht, erfrecht, familie- en jeugdrecht, contractenrecht of letselschade) houden wij een kosteloos telefonisch spreekuur. Ook wanneer u “corona-gerelateerde” vragen hebt, bijv. met betrekking tot de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW), Corona-vouchers of verzekeringskwesties kunt u contact met ons opnemen.

Elke dinsdag tussen 16.00 uur en 17.00 uur kunt u onze advocaten bereiken op 0703659933. Zij bespreken dan graag met u wat wij nu én eventueel in de toekomst voor u kunnen betekenen.

Komt deze dag of tijdstip u niet uit, dan staat het u vrij uw vraag te stellen door middel van het invullen van het contactformulier op onze website.