fbpx

Op dit moment hebben wij twee vacatures

ERVAREN ADVOCAAT FAMILIERECHT

Onze praktijkgroep familie- en erfrecht is op zoek naar versterking.

Heb jij al een aantal jaar ervaring in het familierecht en wil je je aansluiten bij ons team? Dan maken we graag kennis met je.

Kennis van en/of praktijkervaring in het erfrecht is voor ons een pré.

Wij houden van:
- korte lijnen
- aanpakken
- initiatief
- elkaar versterken

Spreekt jou dit aan?

Stuur dan je motivatie met cv naar Francesco van der Linden.

Bij Francesco kun je ook terecht als je meer informatie wilt.

 

ADVOCAAT-MEDEWERKER MKB PRAKTIJK

ScheerSanders advocaten is op zoek naar een advocaat met 3 tot 10 jaar ervaring in de civiele praktijk, met bij voorkeur een nadruk op het ondernemings- of contractenrecht. Deze advocaat zal deel uitmaken van onze MKB-praktijkgroep die met name ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bijstaat.

Onze MKB-praktijkgroep bestaat op dit moment uit 6 advocaten; ieder van hen voert een brede praktijk met nadruk op een deelgebied (onder andere arbeidsrecht, onroerend goed en ondernemingsrecht).

Ter versterking van dit team zoeken wij een ervaren advocaat met (enige) eigen praktijk om in te stromen in de ondernemingsrechtelijke praktijk, deze praktijk actief verder uit te bouwen en eventueel door te groeien tot partner.

Bij ScheerSanders werken in totaal momenteel 11 advocaten in een drietal praktijkgroepen, te weten MKB, personenschade/gezondheidsrecht en familierecht. Onze cliënten zijn dan ook zowel particulieren als zakelijke klanten, die wij geregeld al vele jaren bijstaan.

De werksfeer bij ScheerSanders is informeel en laagdrempelig. We vormen een hecht team en werken met plezier met elkaar samen. Inhoudelijk is de (juridische) kwaliteit van onze dienstverlening hoog en wij werken efficiënt en resultaatgericht. De beloning bestaat uit een basis salaris en een variabel deel dat wordt behaald op basis van omzet.

Sollicitatie
De sollicitatiebrief met cv en stukken ter onderbouwing kunnen worden gericht aan Ivan Baas.

Heeft u een advocaat nodig?