fbpx

Op dit moment hebben wij twee vacatures

ADVOCAAT-MEDEWERKER MKB-PRAKTIJK/VASTGOED MET PARTNERAMBITIE

ScheerSanders Advocaten is op zoek naar een advocaat met ervaring op het gebied van het ondernemingsrecht in de MKB-praktijk bij voorkeur gecombineerd met een vastgoedpraktijk. Het kantoor heeft een brede praktijk van zakelijke en particuliere klanten. De focus ligt op klant- en oplossingsgericht denken en werken.

Bij ScheerSanders werken momenteel 11 advocaten in een drietal praktijkgroepen, te weten familierecht,  MKB en personenschade/gezondheidsrecht. In de praktijkgroep MKB werken 6 advocaten; ieder van hen voert een brede praktijk met nadruk op een deelgebied (onder andere arbeidsrecht, onroerend goed, ondernemingsrecht).

Ter versterking van dit team zoeken wij een ervaren advocaat met (enige) eigen praktijk om in te stromen in de ondernemingsrecht- en vastgoedpraktijk, deze praktijken actief verder uit te bouwen en eventueel door te groeien tot partner.

De werksfeer bij ScheerSanders is informeel. De beloning bestaat uit een basis salaris en een variabel deel dat wordt behaald mede op basis van omzet.

Sollicitatie
De sollicitatiebrief met cv en stukken ter onderbouwing, kan worden gericht aan mr. Frederike Werts (werts@scheer.nl).

ERVAREN ADVOCAAT FAMILIERECHT

Onze praktijkgroep familie- en erfrecht is op zoek naar versterking.

Heb jij al een aantal jaar ervaring in het familierecht en wil je je aansluiten bij ons team? Dan maken we graag kennis met je.

Kennis van en/of praktijkervaring in het erfrecht is voor ons een pré.

Wij houden van:
- korte lijnen
- aanpakken
- initiatief
- elkaar versterken

Spreekt jou dit aan?

Stuur dan je motivatie met cv naar Francesco van der Linden.

Bij Francesco kun je ook terecht als je meer informatie wilt.

Heeft u een advocaat nodig?