fbpx

Gezocht: advocaat voor de MKB praktijk

ScheerSanders advocaten is op zoek naar een advocaat met enige ervaring in de civiele praktijk, met bij voorkeur een nadruk op het ondernemings- of contractenrecht. Deze advocaat zal deel uitmaken van onze zogenoemde MKB-praktijkgroep die met name ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bijstaat.

Onze MKB-praktijkgroep bestaat op dit moment uit 6 advocaten; ieder van hen voert een brede praktijk met nadruk op een deelgebied (onder andere arbeidsrecht, onroerend goed en ondernemingsrecht).

Ter versterking van dit team zoeken wij een advocaat om in te stromen in de ondernemingsrechtelijke praktijk en deze praktijk actief verder uit te bouwen.

Bij ScheerSanders werken in totaal momenteel 11 advocaten in een drietal praktijkgroepen, te weten MKB, personenschade/gezondheidsrecht en familierecht. Onze cliënten zijn dan ook zowel particulieren als zakelijke klanten, die wij geregeld al vele jaren bijstaan.

De werksfeer bij ScheerSanders is informeel en laagdrempelig. We vormen een hecht team en werken met plezier met elkaar samen. Inhoudelijk is de (juridische) kwaliteit van onze dienstverlening hoog en wij werken efficiënt en resultaatgericht. De beloning bestaat uit een basis salaris en een variabel deel dat wordt behaald op basis van omzet.

Sollicitatie
De sollicitatiebrief met cv en stukken ter onderbouwing kunnen worden gericht aan Ivan Baas.

 

Advocaat-stagiair algemeen

Als advocaat-stagiair bij ScheerSanders word je betrokken bij zaken van partners en ervaren advocaten. Bovendien bieden wij je de kans om een eigen (brede) praktijk te ontwikkelen. Hierdoor krijg je tijdens je stage een goed beeld van de verschillende aspecten van de advocatuur. Afhankelijk van je voorkeuren en van de ervaringen die je hebt opgedaan tijdens je stage, word je uiteindelijk in staat gesteld je te specialiseren op één of meer rechtsgebieden.

In je stageperiode volg je de beroepsopleiding Advocatuur. Tijdens de gehele stageperiode word je begeleid door je patroon. Aan het einde van je stageperiode wordt bezien of je in aanmerking komt voor een functie als advocaat-medewerker. Bij gebleken geschiktheid kan een aantal jaren later toetreding tot de maatschap volgen.

ScheerSanders vindt het belangrijk dat haar medewerkers zich breed ontwikkelen. Deelnemen aan activiteiten op maatschappelijk gebied, in Balie-verband of binnen een van de (specialisten-) verenigingen, moedigen we daarom aan.

Hebben wij op dit moment geen geschikte vacature? Het staat je uiteraard vrij een open sollicitatiebrief te sturen. Open sollicitatiebrieven, voorzien van een curriculum vitae en cijferlijst, kun je richten aan Francesco van der Linden.

Heeft u een advocaat nodig?