fbpx

Gezocht: advocaat voor de MKB praktijk

ScheerSanders Advocaten heeft op dit moment een vacature voor een advocaat (bij voorkeur) met ervaring op het gebied van het contracten- en ondernemingsrecht of algemeen civiele- en ondernemingsrechtelijke praktijk (de ‘MKB praktijk’).

Ons kantoor heeft een brede praktijk van zakelijke en particuliere klanten. De focus ligt op klant- en oplossingsgericht denken en werken.

Bij ScheerSanders werken momenteel 11 advocaten in een drietal praktijkgroepen, te weten MKB, familierecht en personenschade/ gezondheidsrecht.

In de praktijkgroep MKB werken 6 advocaten; ieder van hen voert een brede praktijk met de nadruk op een deelgebied (onder andere arbeidsrecht, onroerend goed, ondernemingsrecht).

Wij zoeken een advocaat om de ondernemingsrechtelijke praktijk te versterken, deze praktijk actief uit te bouwen en eventueel door te groeien tot partner.

De werksfeer bij ScheerSanders is informeel. De beloning bestaat uit een basis salaris en een variabel deel dat wordt behaald op basis van omzet.

Sollicitatie
De sollicitatiebrief met cv en stukken ter onderbouwing kunnen worden gericht aan Ivan Baas.

 

Advocaat-stagiair algemeen

Als advocaat-stagiair bij ScheerSanders word je betrokken bij zaken van partners en ervaren advocaten. Bovendien bieden wij je de kans om een eigen (brede) praktijk te ontwikkelen. Hierdoor krijg je tijdens je stage een goed beeld van de verschillende aspecten van de advocatuur. Afhankelijk van je voorkeuren en van de ervaringen die je hebt opgedaan tijdens je stage, word je uiteindelijk in staat gesteld je te specialiseren op één of meer rechtsgebieden.

In je stageperiode volg je de beroepsopleiding Advocatuur. Tijdens de gehele stageperiode word je begeleid door je patroon. Aan het einde van je stageperiode wordt bezien of je in aanmerking komt voor een functie als advocaat-medewerker. Bij gebleken geschiktheid kan een aantal jaren later toetreding tot de maatschap volgen.

ScheerSanders vindt het belangrijk dat haar medewerkers zich breed ontwikkelen. Deelnemen aan activiteiten op maatschappelijk gebied, in Balie-verband of binnen een van de (specialisten-) verenigingen, moedigen we daarom aan.

Hebben wij op dit moment geen geschikte vacature? Het staat je uiteraard vrij een open sollicitatiebrief te sturen. Open sollicitatiebrieven, voorzien van een curriculum vitae en cijferlijst, kun je richten aan Francesco van der Linden.

Heeft u een advocaat nodig?

nl_NLDutch
nl_NLDutch