Mr. I.W.E. Lansen

Irene Lansen is advocaat sinds 2004 en houdt zich voornamelijk bezig met het arbeidsrecht. Zij adviseert en procedeert onder meer over het opstellen en wijzigen van arbeidsvoorwaarden, relatie- en concurrentiebedingen, zieke werknemers, de AVG, reorganisatie en ontslag. Irene treedt daarbij zowel op voor werkgevers als voor werknemers. 

Irene is niet alleen advocaat in Nederland, maar ook solicitor in Engeland. In 2009 is Irene naar Londen verhuisd, waar zij als employment lawyer bij een internationale uitzendorganisatie verschillende HR teams en de directie ondersteunde. Daarnaast beoordeelde en onderhandelde zij over allerlei commerciële contracten. In 2016 heeft Irene haar loopbaan bij ScheerSanders voorgezet.

Omdat Irene geruime tijd in het buitenland heeft gewoond en gewerkt, weet zij uit eigen ervaring tegen welke problemen expats kunnen aanlopen als zij niet bekend zijn met de Nederlandse taal en regels. Irene is daarom het vaste aanspreekpunt voor expats bij ScheerSanders. Zij staat regelmatig expats bij op arbeidsrechtelijk gebied, maar ook bij huurkwesties of contractuele geschillen.

Praktijkgebieden: arbeidsrecht, AVG, expats, huurrecht, commerciële contracten.

Bekijk voor meer informatie het profiel van Irene op Linkedin of mail direct naar: lansen@scheer.nl

Heeft u een advocaat nodig?

nl_NLDutch
nl_NLDutch